Naomi na Havajima u savršenom izdanju

Glas Srpske
Naomi na Havajima u savršenom izdanju

Naomi Kembel i u 42. godini izgleda savršeno, a o tome svjedoče fotografije sa Havaja na kojima manekenka ponosno pokazuje svoje tijelo.

Mnoge koleginice mogu samo da joj pozavide, jer će na modnoj pisti za nju još dugo biti posla.

Mnoge žene bi joj pozavidjele što i u 42. godini ima zgodno tijelo koje s ponosom može da pokaže, kako na modnoj pisti tako i na plaži.

Činjenica da je Naomi i sada savršeno zgodna kao i prije 20 godina, paparace nije ostavila ravnodušnim te su je nedavno uslikali na jednoj plaži na Havajima. Naomi se odmara na tropskim plažama u društvu svog momka, ruskog milionera Vladimira Doronjina i najbližih prijatelja.

Ipak, da zarad ovakve figure u nečemu mora biti uporna svjedoče manekenkini navodi iz čuvenog šou programa Opre Vinfri u kojem je priznala da drži posebnu dijetu na bazi koktela od javorovog sirupa, aleve paprike, soka od limuna i vode.

- Trudim se da se držim te dijete bar tri puta godišnje. Najviše sam je se pridržavala 18 dana. Dobro je na taj način očistiti tijelo ponekad - objasnila je manekenka Opri.

Međutim, atraktivna Britanka dodaje da su u cjelokupan program održavanja kondicije uključene gimnastika i vježbe joge i pilatesa.

Ali, ako se uzme u obzir i izjava koju je Naomi dala za jedno izdanje "Plejboja" iz 1999. godine, ostaje dilema da li je njen izgled posljedica zdravih navika ili samo dobre genetike.

- Ne držim dijete, pušim, pijem tu i tamo i nikada ne vježbam - rekla je tada Naomi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana