Naomi Kembel nova ljubavnica Mime Karadžića

Agencije
Naomi Kembel nova ljubavnica Mime Karadžića

Naomi Kembel mogla bi da bude pojačanje u narednoj, četvrtoj sezoni serije "Budva na pjenu od mora". Čuveni svjetski top-model, ako se bude dogovorila s Mimom Karadžićem, trebalo da dobije ulogu ljubavnice Sava Bačića, kojeg igra upravo ovaj glumac.

Otkad je Naomi stigla u Crnu Goru, Mima pokušava da zakaže sastanak s njom, a kako stvari za sada stoje, njih dvoje će se narednih dana i vidjeti.

Mimi je olakšavajuća okolnost to što njen vjerenik, ruski milijarder Vladislav Doronjin i on imaju zajedničke prijatelje. Naime, Rus je, kako su javili crnogorski mediji, većinski vlasnik "Amana", koji je zakup crnogorskog grada hotela Sveti Stefan prepustio grčkom "Adrijatik propertisu". 
Upravo se iz tog razloga on i Naomi trenutno odmaraju na ovom ostrvu.
- Uloga koja će biti ponuđena manekenki još se piše i ukoliko ona bude prihvatila angažman, publika će je vidjeti u narednoj sezoni. Njena rola će biti epizodna, ali će zatalasati bračni život Sava Bačića - kaže izvor blizak produkciji i napominje da "crna gazela" mnogo zna o Crnoj Gori i Srbiji jer je veže blisko prijateljstvo sa Sandrom i Andrejem Meljničenko.

Karadžić je zadovoljan rezultatima gledanosti premijerne epizode treće sezone i on potvrđuje saznanja.

- Potrudićemo se da u novoj sezoni imamo jednu veliku svetsku zvezdu. Pričali smo sa Stivenom Sigalom, a i Naomi nam je na listi želja - izjavio je Karadžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana