Naljutila se na ćerku zbog brojnih operacija

Agencije
Naljutila se na ćerku zbog brojnih operacija

Poznata glumica Demi Mur navodno je jako ljuta na svoju najstariju ćerku Rumer Vilis jer je uradila nekoliko plastičnih operacija.

Prije nekoliko dana Rumer je iznenadila fotografijom na društvenim mrežama na kojoj je neprepoznatljiva. Tada su krenula nagađanja o tome da je Rumer operisala nos i usne.

Kako pišu strani mediji Demi je bila jako ljuta na svoju ćerku kada je saznala da je bila na operacijama jer joj je često pričala koliko su operacije opasne.

"Demi smatra da su joj sve tri ćerke prirodno lijepe i da im operacije nisu potrebne. Zabrinuta je za ćerke jer smatra da su potpale pod pritisak nedostižne ljepote Holivuda. Zato ih je jedan dan sve okupila i objasnila im posljedice plstičnih operacija", rekao je izvor blizak glumici.

Da stavr bude čudna jeste to što je sama njihova majka otišla pod nož nekoliko puta mada je uvijek naglašavala kako lice nikada nije operisala.

Ipak, opravdana je majčinska briga budući da su njene tri ćerke zbog poznatih roditelja izložene stalnom budnom oku javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana