Nakon žestoke svađe Bred napustio Anđelinu

Agencije
Nakon žestoke svađe Bred napustio Anđelinu

Los Anđeles - Vjenčanje najpopilarnijeg glumačkog para Breda Pita i Anđeline Džoli visi o koncu nakon što je glumac otišao od nje, prenose agencije.

Par je imao seriju žestokih svađa zbog navodnih Bredovih problema s drogom i pićem, Anđelininih strahova da će je prevariti i njenih nekontrolisanih ispada bijesa.

- Iako Bred stalno demantuje da koristi drogu, Anđelina je uvjerena da povremeno iza njenih leđa puši marihuanu ili čak uzima i neke ozbiljnije droge – rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Njoj smeta i njegovo pijančenje, dodao je, a burne svađe dovele su do toga da je Bred napustio njihov francuski ljetnikovac.

- I tokom priprema za svadbu posvađali su se jer je Anđelina rekla da od vjenčanja neće biti ništa ne krene li Bred u rehabilitacioni centar. Anđelina mu je rekla da je njegovo opijanje i drogiranje kršenje dogovora – istakao je izvor.

Anđelinu muči i strašna ljubomora.

- Anđelina je zabrinuta da će na snimanju novih reklama za “Šanel” Brad upoznati mlađe, seksi modele, te da će biti u iskušenju da “zaluta”.

Njena nesigurnost nije ništa novo, ali je njena paranoja u posljednje vrijeme neobuzdana, a potencira je njen strah da se Bred na neki način udaljio od nje. Ona stalno misli da on nešto krije od nje – rekao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana