Nakon svečanog dočeka, ponovo slavlje: Donosimo detalje iza kulisa

GS
Nakon svečanog dočeka, ponovo slavlje: Donosimo detalje iza kulisa

BEOGRAD - Nakon veličanstvenog dočeka ispred Skupštine grada Beograda, na kome se okupilo oko 70.000 ljudi, srpski olimpijci odlučili su da proslave uspjehe u najužem krugu prijatelja na ekskluzivnoj žurci u jednom prestoničkom restoranu.

Za dobru zabavu i pjesmu bili su zaduženi Milica Pavlović, Tanja Savić, Milica Todorović, Katarina Gardijan, Danica Crnogorčević, Nikola Rokvić, ali i Radiša Trajković Đani i Željko Šašić, koji na kraju nisu ni uspjeli da dođu do mikrofona.

Kako smo uspjeli da saznamo, niko od pjevača nije želio nikakav bakšiš, jer im je bila čast da budu dio ovog veselja.

Bogdan Bogdanović je tokom cijele večeri bio na meti grupe gradskih djevojaka, ali on na njih nije obraćao posebnu pažnju, već se provodio u društvu svojih kolega.

Ipak, nije mogao da odoli Milici Todorović, s kojom je zajedno otpjevao i pjesmu Tome Zdravkovića "Svirate noćas samo za nju". Kapiten naše reprezentacije je uz visoko podignutu ruku s tompusom pao u trans, a čak mu je i Milica dala da otpjeva dio pjesme, da bi joj onda pao u zagrljaj.

Inače, naše sportiste je sačekalo iznenađenje, a riječ je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara. Prvi sprat torte bio je za košarkaše i njihovu bronzu, drugi za našu srebrnu tekvondistkinju Aleksandru Perišić, a zlatno mjesto na vrhu za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste, piše Kurir.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana