Nakon hapšenja oglasila se pjevačica (FOTO)

GS
Nakon hapšenja oglasila se pjevačica (FOTO)

SARAJEVI - Atraktivna pjevačica iz Sarajeva, Verena Cerovina koja se brani sa slobode nakon što je 48 sati provela iza rešetaka, zbog sumnje da je pomagala u skrivanju Ognjena Orašanina, visokorangiranog pripadnika škaljarskog klana, oglasila se prvi put poslije hapšenja i to na društvenim mrežama.

Podsjećanja radi, pjevačica je 3. oktobra uhapšena zajedno sa Ognjenom Odovićem koji se terete da su počinili krivično djelo Organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom pomoć učiniocu poslije izvršenja krivičnog djela. Pjevačici i njenom jataku na teret se stavlja da su pomogli Orašaninu koji je prije mjesec dana lišen slobode. Orašanin je, kako smo ranije izvještavali, bio na međunarodnoj Interpol potjernici zbog šverca narkotika. 

Verena Cerovina saslušana je u nadležnom tužilaštvu BiH, ali je sarajevski sud odbio prijedlog tužilaštva da joj se odredi jednomjesečni pritvor. Ona se juče oglasila na Instagramu gdje je objavila svoju fotografiju dok u pozadini ide pjesma našeg pjevača Cobija, sa numerom Moja braća. Kako se može vidjeti na sredini fotografije piše "Balkan ratnike rađa" gdje je vjerovatno poslala neku skrivenu poruku. Zatim je, nakon dva sada objavila joj jednu fotografiju.

- Danas bi bio tvoj rođendan... Srećan ti rođendan, voli te sestra! - napisala je pjevačica dok se u pozadini vidi spomenik njene rođene sestre Dajana Cerovine koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 2020. godine i to na putu Trebinje-Herceg Novi. 

Pjevačica se nakon ove dvije objave nije zaustavila već je sinoć u kasne sate objavila četri stori priče. Prva njena objava, kako se može vidjeti bila je njena fotografija sa pjesmom u pozadini od Anđele Veštice - Grešna bila. 

- I da imam još dva života, ne bi ništa promenila. Lek za moju bol je čista votka, opet kriva ja grešna živa - stihovi su pjesme koju je objavila uz svoju crnobelu sliku.

Zatim je ubrzo objavila i tekst: "Sve dobre ljude iskrenog srca volim, ovi drugi ne dolaze u obzir." Samo nekoliko minuta kasnije svoje korisnike, kojih inače ima preko 137 hiljada, obavijestila o još jednom svom stavu uz fotografiju Jelene Karleuše. 

- Još uvijek čekam da upoznam muškarca koji ima veća m**a od mene - napisala je ona.

Inače, kako smo ranije pisali, pjevačica Verena Cerovina pored tragedije u kojoj je izgubila sestru te 2020. i to na peti rođendan njenog sina, prošle godine njen brat Stefan Cerovina ranjen je nakon svađe sa prijateljem Nikolom T. u kafani gdje su zajedno sjedili i pili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana