Nakon zabrinjavajuće fotografije: Oglasila se Selma

GS
Nakon zabrinjavajuće fotografije: Oglasila se Selma

Pjevačica Selma Bajrami oglasila se šest sati nakon što je na Instagramu objavila sliku iz jedne bolnice, na kojoj je u fokusu njeno lice sa modricama i povredama.

Ona se na poruke i pozive medija nije odazivala, ali nije se oglašavala ni na mrežama i tako javnost ostavila u šoku i pojedince zabrinute misleći da je doživjela nasilje.

No, tako poslije šest sati i nekoliko poruka i destine poziva na koje se nije odazivala, Selma se oglasila i to putem lajva na Instagramu.

Ona se pred kamerama pojavila bez ijedne modrice na licu, a zabrinutim ljudima odlučila da otkrije da samo snima spot.

Nasmijana i srećna najavila je da snima, a onda se i oglasila na Instagramu sve kako bi "oprala sebe". Kako su svi odmah posumnjali da je pretrpjela, ne daj Bože, nasilje, ona je napisala:

- Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahtjeva hitnu panju i akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravljivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo djelovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje savjesti, edukaciji i pruzanju pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja. Bilo da smo žrtve ili da smo svjedoci istog", navela je Selma, a prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana