Nakon 30 godina pomirili se Bora Todorović i Seka Sablić VIDEO

Glas Srpske
Nakon 30 godina pomirili se Bora Todorović i Seka Sablić VIDEO

Glumačke legende Bora Todorović i Seka Sablić su okončali ćutanje koje traje još od 1982. godine, kada je na snimanju filma "Maratonci trče počasni krug" Đenka (Bora) malo pretjerao snimajući ljubavnu scenu sa Kristinom (koju glumi Seka). Naime, umjesto klasične glumačke simulacije, Bora je u namjeri da scenu odigra što uvjerljivije malo prešao granicu, što je Seku razbjesnilo. To je bio razlog da glumački par sljedeće skoro tri decenije ne progovori ni riječ.

- Seka se tada mnogo naljutila na njega, vrištala je, nema šta mu sve nije rekla. Uzalud se Bora izvinjavao, pokušavao da stvar prebaci na šalu… Ona nije htjela ni da čuje - priča odlično obaviješteni izvor iz srpskih glumačkih krugova.

U glumačkim krugovima poznato je da ovaj legendarni dvojac nije u dobrim odnosima decenijama, ali je malo ko znao zbog čega. Međutim, i to se nedavno promijenilo kada su se napokon sreli "oči u oči".

- Shvatili su da je vrijeme da zaborave na vrijeme kad su bili "mladi i ludi" te da je vrijeme da zakopaju ratne sjekire - zaključuje neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana