Najzgodniji zatvorenik na svijetu zasjenio sve u Milanu

Agencije
Najzgodniji zatvorenik na svijetu zasjenio sve u Milanu

Model Meks je široj javnosti postao poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stoktonu objavila fotografiju nakon njegovog hapšenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Fotografija je na "Fejsbuku" brzo postala viralna, a Meksu su u zatvoru počele stizati i bračne ponude. No, stigla mu je i ponuda za modnu karijeru koju je prihvatio i potpisao ugovor s jednom agencijom. Ovog vikenda nosio je reviju sportskog donjeg veša "Filip Plejn".

Iako su na pozornicu izašli i neki poznatiji manekeni, najviše je interesovanja probudio Meks, pogotovo kad je skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo puno tetovaža. Za njega se zainteresovala agencija "Blaze Models", koja je izjavila da bi mu mogla obezbijediti ugovore s modnim kućama poput "Versaćea" i "Armanija" uz zaradu od 15.000 do 30.000 dolara mjesečno.

Meks je već ranije osuđivan, a odležao je devet godina u zatvoru, oženjen je i ima dijete. Policija u Stoktonu kaže da je riječ o opasnom kriminalcu, međutim, on poručuje da nije kriminalac, a mnogobrojni fanovi na društvenim mrežama smatraju da se zločin ipak isplati.

Za svjetsku popularnost rekla mu je upravo supruga kad ga je posjetila u zatvoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana