Najveći zavodnici iz Holivuda

Agencije
Najveći zavodnici iz Holivuda

Čarli Šin mnogima nije simpatičan, kao glumac još manje ga odlikuju izvanredna ostvarenja, ali je u kategoriji "ženskaroša" apsolutni pobjednik. On je, navodno, bio sa 5.000 žena. A ko su njegove "kolege"?

Nedavnim priznanjem da ima HIV, problematični glumac Čarli Šin zabrinuo je mnoge žene - navodno više od 5.000 žena je zabrinuto. Na njegovom spisku ima dosta porno glumica koje spadaju u njegov tip žene. Slavni glumac ženio se tri puta, ima petoro djece, a najpoznatija bivša je glumica Denis Ričards.

Za škotskog glumca Džerarda Batlera odavno se priča da je veliki šarmer i zavodnik, a on često u intervjuima insistira na tome da su to sve glasine. Bio je u vezi sa Kameron Dijaz, Dženifer Aniston, Naomi Kempbel, Paris Hilton, Rosario Doson, Lindsi Lohan.

Muzičar Džon Majer bio je u vezi sa Dženifer Aniston, Džesikom Simpson, Dženifer Lav Hjuit, Mendi Mur, Tejlor Svift, Keti Peri... Sve su ove ljepotice pale na šarm mladog muzičara i redovno su iz tih veza izlazile slomljenog srca. Tejlor mu je čak poslije raskida posvetila pjesmu "Dear John", u kojoj je objasnila da ona nije jedina, koja je otišla u suzama.

Ima nešto u tim Britancima, njihovom načinu ophođenja sa ženama, naglasku - barem je tako u slučaju glumca Džada Loa. Veze su mu potrajale samo sa dvije žene: bivšom suprugom Sadi Frost i vjerenicom Sienom Miler, a nijednoj nije bio vjeran. U međuvremenu su ga povezivali sa Kimberli Stjuart, Natali Portman i Kameron Dijaz. On ima petoro djece sa tri različite žene.

Glumac Kolin Farel bio je u vezi od Britni Spirs i Demi Mur, preko Paris Hilton i Lindsi Lohan do Anđeline Džoli. Zgodni irski glumac često se nalazio na listama najzgodnijih holivudskih frajera, a sa takvom je titulom vrlo lako dobio još jednu i to onu velikog zavodnika. Kolin se jednom oženio, a glumica Amelija Varner zadržala ga je samo četiri mjeseca. Ima i dvoje djece, a jedna od bivših djevojaka htjela je da proda i njihov intimni kućni video-snimak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana