Najveći italijanski šmeker Eros Ramacoti napravio spektakl u Beogradu

Agencije
Najveći italijanski šmeker Eros Ramacoti napravio spektakl u Beogradu

Najveći italijanski šmeker Eros Ramacoti napravio je spektakl koncertom u “Štark” areni u Beogradu, poslije 10 godina, pred više od 10.000 ljudi u okviru svjetske turneje “Vita Ce N”.

Pjevač je oduševio beogradsku publiku, posebno ženski rod, nižući hitove poput “Un altra te”, “Cose de la vita”, “Fuoco nel fuoco”, “Se bastasse una Canzone”, “Musica E” i druge.

Ramacoti je pokazao diskretni šarm kancone praćen odličnim bendom i pratećim vokalima.

Na razglasu, prije početka spektakla, djevojka je u ime pjevača zamolila publiku da ne puši, jer mu smeta dim cigareta.

- Dobro veče, Beograde! Kako ste? Hvala što ste došli - rekao je pjevač na srpskom jeziku čim je kročio na binu.

Počev od numere “Vita Ce N”, Eros je pokazao klasu u scenografiji koja podsjeća na vrhunske svjetske produkcije, a publika ga je pratila ovacijama i aplauzom.

Binu na kojoj je pjevač nastupio osmislio je sa bivšom suprugom Marikom, a prisutni su bili oduševljeni vizuelnim efektima koji su pratili numere.
Publika je bila oduševljena italijanskim šmekerom i uglas je pjevala, ali i đuskala s njim.

Ramacoti je, kao i sve velike zvijezde, imao svoje zahtjeve za koncert, međutim, dosta skromnije nego neke njegove kolege. Tražio je da iza scene ima satelitsku antenu.

- Eros želi antenu u bekstejdžu, to se dogodilo i prošli put kada je dolazio. On želi da, dok je u bekstejdžu, prati kanal na kojem se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra. Eros toliko voli fudbal da je kupio mali tim koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji. Član je Nacionalnog fudbalskog predstavništva pevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - ispričao izvor blizak organizatorima koncerta.

Eros je prethodni koncert u Beogradu održao 2009. godine u istom prostoru.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana