Najveća zvijezda Instagrama, ali ne zbog trbušnjaka VIDEO

Agencije
Najveća zvijezda Instagrama, ali ne zbog trbušnjaka VIDEO

On je postao pravi internet hit, iako je ljubiteljima "glupave komedije", poznat još od prošle godine, kada je kao 18-godišnjak postao zvijezda zbog svojih zabavnih videa. Ali, poslednji video snimak, na kojem radi špagu po Njujorku, oduševio je baš sve i razludio internet zajednicu.

Njegovo ime je Logan Paul, a svoje obožavatelje na društvenim mrežama broji u milionima.

"Mislim da svoju popularnost mogu zahvaliti činjenici da radim sve što drugi ljudi ne žele da rade", priznao je u jednom intervjuu.

Neki od njegovih najvećih viralnih hitova, osim ovog posljednjeg, uključuju ples na ledu, "plivanje" po supermarketima, ljepljenje samog sebe za sjedišta automobila potpunih stranaca i slične ludorije.

Ali, nemojte se zavaravati da je to lak posao. Paulu je potrebno oko 5 sati za jedan video i ponekad i do 100 puta da snimi jedan isječak videa.

"Mislim da je to glavni razlog zašto sam uspio. Ništa nisam promjenio, samo izađem napolje i ponašam se kao budala, kao i uvijek", otkrio je.

Njegove bivše kolege iz škole tvrde kako je uvek bio odjeljenski klovn i da nije imao problema sa tim da napravi javnu scenu. Uz to, Paul puno radi na samopromociji, a sve je to dovelo do svjetskog uspjeha.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana