Najveća misterija Holivuda: Glumica preminula kada je imala 32 godine, a njen muž pet mjeseci kasnije

Agencije
Najveća misterija Holivuda: Glumica preminula kada je imala 32 godine, a njen muž pet mjeseci kasnije

Britani Marfi je bila pozorišna i filmska zvijezda koja je iznenada preminula prije sedam godina. Njeno beživtno tijelo pronašla je njena majka u kupatilu.

Izvještaj patologa potvrdio je da je Britani umrla od upale pluća, ali njena majka nije vjerovala u to i godinama je istraživala od čega je njena ćerka umrla, pa je pokrenula čak i privatnu istragu. Ona je sa patolozima pronašla da su u tijelu glumice pronađene neke hemijske supstance koje se koriste u otrovima za glodare.


Tako su majka i otac glumice bili uvjereni da njihova ćerka nije preminula slučajno već da je ubijena. Sve je postalo još sumnjivije kada je pet mjeseci nakon nje preminuo i njen suprug Sajmon, čije je tijelo takođe pronašla majka glumice, a uzrok smrti koji je naveden bio je isti kao i kod Britani.

Nakon što je patolog ponovo analizirao toksikološke nalaze, uočio je visok nivo metala u organizmu glumice. Međutim, zbog smrti Britaninog supruga pisalo se i da je riječ o dvostrukom ubistvu, a nakon svega je i majka glumice bila među osumnjičenima.

Još uvijek se misteriozni slučaj nije rješio i smrt ove glumice ostala je i danas velika misterija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana