Najsrećnija sam otkako se moj sin razveo

Agencije
Najsrećnija sam otkako se moj sin razveo

Majka Brusa Dženera, Edit prvi put je dala podugačak intervju u kome je pričala o svojoj bivšoj snaji rijaliti zvijezdi Kris Džener.

Edit je otkrila svoje impresije o "predominantnoj osobi" kao što je Kris Džener, ali je rekla i koliko je srećna što njen sin više nije u braku s njom.

Majka Brusa Dženra kaže kako do sada nije željela da bilo šta loše priča o ženi sa kojom je Brus bio 23 godine u braku, međutim sada, kada se razvod privodi kraju, osjeća da je u redu da kaže svoje mišljenje.

Ona kaže kako je zahvalila Bogu kada joj je Brus rekao da se razvodi od majke sestara Kardašijan.

"Sigurna sam da je moj sin odličio da se rastanu. Nadam se da će promjeniti svoje prezime nazad u Kardašijan. Zaista ne želim da ta žena nosi naše prezime", kaže Edit.

"Pretpostavljam da su se rastali jer je ona osoba koja pati od toga da drži sve pod kontrolom", rekla je Edit kada su je pitali zašto su se Kris i Brus rastali.

"Ona je osoba koja je mogla da vam kaže najveću uvredu sa najljepšim osmijehom na licu. Ona je toliko dominantna da vas tjera da se klonite od nje. Bježala sam od nje se koliko sam mogla."

Do sada Edit se pojavila samo jednom u šouu „U korak sa Kardašijanovima" i to samo kako bi ispoštovala svog sina.

"Nisam željela da se pojavljujem u tom šouu, iako su me mnogo puta snimali,a da nisam ni znala. To me je stavljalo u česte sukobe sa sinom", kaže Edit.

"I dalje ne razumijem zašto je njihov šou toliko popularan. Više ne postoji moral", zaključila je Brusova majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana