Najsmješnije izjave javnih ličnosti

24sata.hr
Najsmješnije izjave javnih ličnosti

Iako imaju čitave timove zadužene za odnose s javnošću, slavne zvijezde se u intervjuima često izgube i kažu nešto što zna godinama da zasmijava ljude...

Britni Spirs

"Nikad nisam imala potrebu da posjetim Japan. Jednostavno zato što ne volim da jedem ribu, a znam da je tamo u Africi jako popularna", zaključila je Britni Spirs kada su je tokom jednog intervjua pitali o odlasku u Japan.

Kristina Agilera

"Gdje će ove godine biti festival u Kanu", sa zanimanjem se jednom prilikom upitala pjevačica.

Čarli Šin

"Ja imam drugačiji sastav. Imam drugačiji mozak, drugačije srce. Čovječe, ja imam tigrovu krv", jedna je od brojnih Čarlijevih izjava iz perioda od prije tri godine kad je dobio otkaz i prestao sa snimanjem serije "Dva i po muškarca".

Paris Hilton

Bogata nasljednica o "Valmartu" : "Kao, oni rade neke zidove (walls) tamo?" Valmart je američka multinacionalna korporacija koja ima lance prodavnica s popustima.

Kameron Dijaz

"Primjećujem gravitaciju otkad sam bila jako mala", rekla je Kameron Dijaz.

Dejvid Bekam

"Definitivno bih želio da moj Bruklin bude kršten, ali još ne znam koju vijeru ćemo odabrati", izjavio je Dejvid nakon rođenja sina Bruklina 1999. godine.

Maraja Keri

"Kad god na televiziji vidim koliko djece širom svijeta gladuje, dođe mi da plačem, ne mogu da pomognem", rekla je Maraja Keri u jednom intervjuu.

Ali, to nije bilo sve.

"Mislim, voljela bih da budem tako mršava, ali ne sa svim tim muvama i ostalim stvarima", dodala je ona.

Vinona Rajder

"Najbolje se osjećam kad sam srećna", zaključila je Vinona Rajder jednom prilikom.

Silvester Stalone

"Srećan umjetnik je mrtav umjetnik jer se tada više ne može da se mijenja", zaključio je jednom Stalone.

Kanje Vest

"Neću previše da pričam o reinkarnaciji, ali kad sam jednom prilikom bio u 'Guči' prodavnici u Čikagu osjećao sam se kao kod svoje kuće", zaključio je reper.

Džoni Dep

"Amerika je glupa, baš je kao glupi pas s velikim zubima. Grize i može da nas povredi. Agresivna je", ovako je američki glumac opisao Ameriku.

Kim Kardašijan

"Razgovarala sam danas s djevojkom koja ima rak. Pričala mi je o tome kako joj je teško. Ali, zbog te teške bolesti naučila je puno o životu, a i ko su joj pravi prijatelji. Ima 18 godina. Pomislila sam, pa tako se i ja osjećam", ispričala je Kim o svojim osjećanjima nakon što je razgovarala s bolesnom djevojkom.

Džastin Biber

"Ne znam puno o političkim strankama. Ali, šta god se događa u Koreji, loše je", objasnio je Biber koliko zna o politici.

Gvinet Paltrou

"Radije ću da pušim krek, nego da jedem sir iz limenke", rekla je Gvinet.

Lindzi Lohan

"Oduvijek sam željela da uradim ono što je uradila Merlin Mondo (tokom Korejskog rata), kad je postavila pozornicu i napravila koncert za sve vojnike. Sve je sama uradila. Predivno je videti tako seksi ženu, mačku, koja je u osnovi 'pin up', ono što sam ja oduvijek težila da budem", pokušala je glumica da objasni.

Džesika Simpson

"Da li je ovo što jedem piletina ili je riba? Znam da je riječ o tuni, ali na konzervi piše 'Chicken by the Sea' (Piletina iz mora) - izjavila je jednom prilikom Džesika Simspon. "'Chicken by the Sea ea" je proizvođač plodova mora, a naziv je smišljen prema albacore tuni koja ima svjetlo meso pa je još zovu bijela tuna ili morska piletina

Šakil O'Nil

"Zaista ne mogu da se sjetim imena klubova koje smo obišli", kratko i jasno odgovorio je Šakil na pitanje da li je tokom boravka u Grčkoj posjetio Partenon.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana