Najseksepilniji muškarac je Rajan Rejnolds

Glas Srpske
Najseksepilniji muškarac je Rajan Rejnolds

Suprug jedne od najseksepilnijih žena na svijetu Skarlet Johanson glumac Rajan Rejnolds proglašen je za najseksepilnijeg muškarca po izboru magazina "Pipl".

- Sad će ljudi govoriti "najseksepilniji muškarac baca đubre". To ljepše zvuči. Najteže će biti ubaciti tu titulu u razgovor s potpunim strancima - rekao je Rejnolds (34) magazinu "Pipl".

Najveći konkurenti Rejnoldsu, na listi najseksepilnijih muškaraca bili su zvijezda serije "Med men" Džon Hem, zatim glumac Kelan Luc i Drejk. Na listi najseksi muškaraca našli su se i Džon Bon Džovi, Metju Morison, glumac Džo Manganielo, te Robert Dauni Junior. Rejnolds je igrao u filmovima "Vjeridba", "Iks men počeci: Volverin", "Posljednja šansa", "Blejd 3" i "As u rukavu". Među njegovim sljedećim filmovima biće "Zelena svjetiljka" i "Dedpul". Supruga Rajana Rejnoldsa, glumica Skarlet Johanson, proglašena je za ljepoticu godine po izboru magazina za muškarce "GQ". Skarlet Johanson (25) pridružuje se tako spisku najličnosti za 2010. godinu, na kojem su i glumci Džejms Franko, Džef Bridžis i reper Drejk. Johansonova, nominovana četiri puta za "Zlatni globus", ove godine je igrala u filmu "Iron man 2" i osvojila nagradu "Toni" za ulogu u predstavi "Pogled s mosta". Lijepa plavuša objavila je i dva muzička albuma, a radi i kao zaštitno lice modne kuće "Mango" i šminke "D&G". Prije dvije godine udala se za Rajana Rejnoldsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana