Najseksepilnija žena na svijetu godinama nije imala seks

Agencije
Najseksepilnija žena na svijetu godinama nije imala seks

Poznata australijska voditeljka Sofi Monk želi da se oprosti od karijere na televiziji, a otkrila je i da želi da smanji grudi, kao i da godinama nije imala seks.

Tridesetčetvorogodišnja Sofi Monk je otkrila da razmišlja da se vrati glumi, ali i da više izlazi i upozna budućeg dečka.

"Usamljena sam, izložena sam očima javnosti, a kada je tako morate paziti šta radite. Godinama nisam imala seks i umirem", našalila se manekenka, glumica i voditeljka.

Inače, Sofi je magazin "FHM" 2009. godine proglasio najseksepilnijom ženom na svijetu, a u centru pažnje našla se kao uspješna pjevačica tamošnje grupe Bardot. Ona je priznala da želi i da poradi na svom izgledu.

"Doradila sam usnu nakon što su mi uklonili cistu. Mislim da izgledaju u redu, prošlo je deset godina i tu su. Želim još da smanjim grudi iako su mi doktori savjetovali da to ne radim", izjavila je.

Inače, Sofi je između ostalog otkrila da bi voljela da bude u vezi. Do sada je bila u vezi sa muzičarem Benijem Mejdenom, milijarderom Džimijem Esebagom za kog je bila vjerena, kao i sa glumcem Semom Vortingtonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana