Najpoznatija UFC djevojka Arijani Selest

Glas Srpske
Najpoznatija UFC djevojka Arijani Selest

Najpoznatija UFC ring djevojka Arijani Selest magazinu "Compley" dala je intervju u kojem je progovorila o svojoj ljubavi prema ovom brutalnom sportu, ali i intimnom životu.

O slobodnoj borbi do 2006. godine i ulaska u UFC nije znala ništa, ali vrlo brzo je počela da upija gradivo.

- Na početku je bilo zastrašujuće gledati kako se borci povređuju jer nisam bila dovoljno edukovana o ovom sportu. Nisam znala šta je UFC dok nisam počela da radim za tu organizaciju, a onda sam ovaj sport počela da cijenim kao umjetnost. Oni gadno krvare, ali to je sport. Zapravo, najbolji sport na svijetu - smatra Arijani.

Ona je navela najveće zablude o djevojkama iz ringa.

- Ljudi misle da smo glupe, ali UFC djevojke su promijenile ovaj sport. Nije da samo pokazujemo obline u tangama i štiklama. Ako želite prezentovati UFC, morate imati znanje o njemu. Možeš biti najljepša djevojka na svijetu, ali ako ne možeš razgovarati o tom sportu, ne značiš ništa u ovom svijetu - tvrdi 26-godišnja djevojka iz Las Vegasa.

Arijani tvrdi da se u životu potukla samo dva puta.

- Ako si muškarac i nisi se potukao do 18. godine, onda ne živiš. Mislim, ja sam djevojka i potukla sam se dva puta. Prvi put u srednjoj školi i bilo je strašno. Druga tučnjava je bila puno prljavija. Dogodilo mi se to poslije treninga, a djevojka me napala bez ikakvog razloga. Pobijedila sam, a ona je otišla kući plačući - dodala je Arijani.

Ona je otkrila šta najviše cijeni kod boraca.

- To da svaki put daješ sve od sebe. Mečevi nekih boraca, jednom kad počnu da pobjeđuju, postanu dosadni i sigurni. Jedan od mojih favorita je B. J. Pen jer svaki put pokaže svoje borbeno srce. To je uvijek bitka do kraja - istakla je UFC ljepotica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana