Najnezgodniji holivudski raskidi

Cosmopolitan.rs
Najnezgodniji holivudski raskidi

Dotjerani, ulickani, multimilioneri, imaju sve što bi mogli da požele... Baš takvima zamišljamo poznate. Međutim i oni imaju probleme kakve i obični smrtnici, a jedan od najvećih problema u životu svakog pojedinca je - ljubav.

Bilo zbog preljube, tuče, nedostatka osjećanja, mnogi parovi koji su godinama zaljubljeno gledali jedno drugo i na sav glas vjeličali svoj odnos sa zvijezdom koja čini drugu polovinu poznatog para raskinuli su na ne tako nježan i gladak način. Štaviše, neki od tih prekida veza bili su nezamislivo stresni i razarajući za naše omiljene zvijezde.

Kris Braun i Rijana

Tako je Kris Braun završio na uslovnoj kazni zbog onoga što je učinio Rijani...

Tom Kruz i Kejti Holms

Sajentologija, očigledno, ne samo što vjeruje u moć vanzemaljaca nego i utiče veze.

Gaj Riči i Madona

Kako su navodili strani mediji za vrijeme završetka ljubavne priče između kraljice popa i engleskog reditelja, njihov brak je bio kao meksička sapunica i Madona nikada nije bila sigurna šta zapravo osjeća prema Gaju.

Pol Mekartni i Heder Mils

Čuveni Bitls priznao je da je brak s Heder najveća greška u njegovom životu. A ona mu je uzvratila tako što je otišla s više od 24 miliona njegovih funti.

Kris Hamfris i Kim Kardašijan

Kim je stalno okružena paparacima, a skromni i vrijedni košarkaš nije bio u toj priči. Na čijoj ste vi strani?

Mark Entoni i Dženifer Lopez

Još uvijek se nagađa da li je Mark bio nevjeran ili je Dženin plesač Kasper prečesto bio oko lijepe pjevačice...

Gabrijel Obri i Hale Beri

Ovo je jedan od najnezgodnijih raskida među poznatima. Bile su upletene sudske rasprave o starateljstvu, zabrane prilaska, a Gabrijel je i fizički nasrnuo na Halinog vjerenika Olivijera Martineza.

Dejvid Arket i Kortni Koks

"Prijateljica" Kortni je otkrila da je Dejvid, kako kaže, seksualni manijak, a on je priznao da ju je varao s mnooogo mlađom djevojkom.

Tajger Vuds i Elin Nordergren

Zbog čega bi Tajger, ili bilo ko drugi, ikada prevario ovu švedsku ljepoticu? Izgleda da, kada imaš sve, uvijek želiš još.

Čarli Šin i Deniz Ričards

Deniz je pokušala da ukroti divljeg čovjeka poznatog po nestašlucima. On je bio nevjeran, ali i prilično nezgodan kada je bio pod dejstvom različitih supstanci.

En Hetavej i Rafaelo Folijeri

Rafaelo je prevario Crkvu i ukrao joj ogromne svote novca, nakon čega je bio pod istragom FBI. Da li je čudno što je En pobjegla glavom bez obzira?

Džesi Džejms i Sandra Bulok

Nakon što mu se, kroz suze, zahvalila prilikom ceremonije dodjele Oskara i pošto su konačno uspjeli da usvoje dječaka po imenu Luis, Sandra je otkrila da ju je Džesi prevario s tri žene.

Brus i Kris Džener

Brus kaže da je Kris užasna osoba i da je seks nimalo ne zanima. Čudno za „mamu Kardašijan", priznaćete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana