Najmlađa kćerka Gorana Bregovića odlučila početi zarađivati vlastiti novac, objavila čime se bavi

GS
Najmlađa kćerka Gorana Bregovića odlučila početi zarađivati vlastiti novac, objavila čime se bavi

Lulu Bregović, 19-godišnja kćerka Gorana Bregovića i Dženane Sudžuke, je odlučila početi zarađivati vlastiti novac.

Naime, ona je svoje pratitelje na Instagramu obavijestila da se kod nje mogu naručiti za manikir. Živi u Parizu. Cijene se kreću od 20 do 45 eura.

 Pažnju je privuklo to što je na fotografiji donji veš u prvom planu. Lulu mnogi hvale zbog njenog zanimljivog modnog ukusa i šminkanja.

Kao što je već poznato, Lulina starija sestra Željka se prošle godine vratila iz Beča u Sarajevo i otvorila radnju na Baščaršiji, gdje prodaje ručno rađenu garderobu, nakit i torbe.

Goran i Dženana imaju još dvije kćerke - Unu i Emu. Una je ostvarila svoju prvu ulogu u filmu "Kruna" Vasilija Nikitovića, a Ema je vizuelna umjetnica. Muzičar je ranije u intervjuu kazao da njegova djeca imaju potpunu slobodu izbora te da ih ne želi ograničavati u bilo čemu.

"Moja djeca su, kada su bila mala, u vrijeme Bajrama bile muslimanke zato što su se tada dobijali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bile kršćanke jer su i tada dobijale poklone. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovdje. Za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. Teško se u životu od toga izliječiti", izjavio je, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana