Najljepši par konačno uslikan zajedno

Agencije
Najljepši par konačno uslikan zajedno

Najplaćenija televizijska glumica Sofija Vergara i glumac Džo Manganijelo konačno su uslikani zajedno pošto su svojim prisustvom uljepšali privatnu zabavu brenda "Puma" koja je organizovana poslije koncerta pjevača Džastina Timberlejka.

Sofija još nije objavila nijednu zajedničku fotografiju sa svojim novim momkom već je to činila njena mnogobrojna rodbina. Ni zgodni glumac Džo nije se pohvalio nijednom fotografijom na kojoj pozira sa Sofijom. Ipak, njihovo prvo zajedničko javno pojavljivanje privuklo je mnogo pažnje, kao i snimci koji su izazvali brojne pozitivne komentare. Oni su trenutno možda najzgodniji i najljepši par u svijetu poznatih što potvrđuju i fotografije. Obožavaoci komentarišući snimke nisu mogli da odluče ko bolje izgleda, Sofija ili Džo. Vergara je nedavno raskinula vjeridbu sa Nikom Loebom, ali po svemu sudeći brzo ga je preboljela. Fanovi ovaj par opisuju kao provjerenu kombinaciju latinoameričke ljepotice i  visokog, tamnoputog, zgodnog holivudskog šmekera.

Džoi Manganijelo je američki instruktor fitnesa, reditelj i glumac. Ima 37 godina i mlađi je od Sofije četiri godine. Nedavno je izjavio zbog čega mu se posebno dopada atraktivna glumica.

- Sofija ima tu latino energiju koju obožavam. Ima prelijepe obline, predivno lice, savršena je - rekao je Manganijelo.

U posljednje vrijeme par je viđen više puta u javnosti, kako razmjenjuje nježnosti i uživa u slobodnom vremenu. Već su počele da kruže priče kako će uskoro stati na ludi kamen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana