Najgori holivudski razvodi

Agencije
Najgori holivudski razvodi

Razvodi u Holivudu rijetko kada mogu da proteknu mirno i uglavnom se završavaju prepucavanjem po medijima, zabranama prilaska, čak i istragama Ef-Bi-Aja i socijalnih službi, a u svemu najviše trpe djeca (ne računajući naravno bankovni račun poznatijeg i bogatijeg supružnika).

Jedan od najvećih holivudskih skandala odigrao se na Dan zahvalnosti 2009. godine, kada su otkrivene mnogobrojne afere golfera Tajgera Vudsa, zbog kojih je njegova supruga Elin Nordegren bukvalno poludjela. Napala ga je golf palicama, on je naravno negirao navode o nevjerstvu, ali su desetine žena priznale da su bile u vezi sa proslavljenim sportistom i Elin je nakon razvoda dobila 100 miliona dolara.

Malo ko je vjerovao da će Kim Kardašijan i Kris Hemfris ostati zajedno do kraja života, ali niko nije mogao da pretpostavi da će njihov brak trajati samo 72 dana. Deset puta duže je trebalo rijaliti zvijezdi da natjera košarkaša da potpiše papire za razvod jer je Kris bio uvjeren da se Kardašijanova za njega udala jedino zbog rejtinga njenog rijalitija.

Turbulenta veza Tomi Lija i Pamele Anderson punila je novinske članke sredinom devedesetih. Par se vjenčao nakon samo nekoliko dana poznanstva, ali su se mirili i raskidali nebrojano puta. Dva puta su se zvanično vjenčali i razvodili, a bubnjar je odležao 180 dana u zatvoru zbog nasilja u porodici, dok je Pamela više puta u javnosti isticala da joj je bivši suprug prenio hepatitis C. Posljednji put su se pomirili 2008. godine, ali i ta veza je bila kratkog vijeka.

Kada je brak slavnog muzičara Pola Mekartnija i Heder Mils okončan 2008. godine, Milsova je krivila kćerku svog bivšeg supruga, Stelu Mekartni za njihove probleme. Izjavila je takođe da je Pol konzumirao marihuanu, izbo je i gurnuo dok je bila u drugom stanju. Nakon svih optužbi, iz braka sa Bitlsom je izašla bogatija za 48,6 miliona dolara.

Denis Ričards je nakon brojnih svađa 2005. godine podnijela zahtjev za razvod od Čarlija Šina dok je bila trudna sa njihovom kćerkom Lolom. Glumica je zvijezdu "Dva i po muškarca" optužila da je nasilni zavisnik od filmova za odrasle, a on je nju nazvao "jadnom, besposlenom svinjom bez talenta" i "zlom i lošom majkom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana