Najgore slike poznatih u prošloj godini

Glas Srpske
Najgore slike poznatih u prošloj godini

Godinu za nama mnoge slavne ličnosti pamtiće po fotografijama koje svakako neće stavljati u album. Dok su neke od njih sami postavljali na popularnim internet društvenim mrežama, neke su posljedica krađe privatnik slika, piše "Mondo".

Madona i njen tadašnji momak Hesus Lus crvenjeli su se zbog privatnih fotki sa snimanja editorijala za časopis "W", na kojima smo mogli da se uvjerimo kako pjevačica izgleda bez "fotošopa", ali i maneken bez gaća.

Skandali sa krađom privatnih fotografija zadesili su glumicu Džesiku Albu i pjevačice Kristinu Agileru i Kešu. Dok je Alba na fotografijama pokazala "samo" brushalter, Kristina je bila skoro potpuno gola, ali najneprijatnije je bilo mladoj Keši kojoj su ukradene fotke na kojima uživa u oralnom seksu. Slično se dogodilo i Moniki Beluči i Vinsenu Kaselu, koje su paparaci ovjekovječili "u klinču" na jednoj italijanskoj plaži.

Kanije Vest je sam kriv za golišave fotografije koje su preplavile internet, pošto se slikao go tokom "muvanja" na četu i slao nepoznatoj djevojci fotke.

Ljepotice sa naslovnih strana nisu bile oduševljene kada su na internet procurile njihove fotografije bez trunke šminke, ali pošto modne "veličine" kao što su Adrijana Lima, Leticija Kasta, Bar Refaeli i ekipa na pistama zarađuju milione, vjerovatno se nisu previše zabrinule.

Prava riznica privatnih fotografija holivudskih zvijezda može se pronaći na njihovim "Tviter" profilima. Tako možete da vidite i pročitate zbog čega je Deni de Vito u toplesu ili zašto Kortni Lav nosi kornjaču na glavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana