Najbolja bikini tijela svih vremena

Glas Srpske
Najbolja bikini tijela svih vremena

Ako je nešto preživjelo test vremena, onda je to, svakako, bikini. Od zanosne Brižit Bardo do Alesandre Ambrosio, “Celebyzz” je napravio listu od 100 najljepših tijela u bikiniju svih vremena.

Među stotinu najatraktivnijih pripadnica ljepšeg pola našle su  i Adriana Lima, Hajdi Klum, Hali Beri i Britni Spirs. Međutim, nisu samo današnje ljepotice te koje izgledaju veličanstveno u oskudnoj tkanini. Sofija Loren, Beti Grejbl, Brižit Bardo i Bo Derek u svoje vrijeme mamile su uzdahe jačeg pola obnažujući svoje obline.

Predstavljamo vam neke od najzgodnijih dama svjetskog šou biznisa čiji atraktivan izgled u bikiniju nije mogao da ostane neprimećen:

Brižit Bardo

Iako su decenije prošle od nastanka ove fotografije, mnogi smatrarju da je Bridžit i dalje nenadmašna. Sjajnom figurom postavila je visoke standarde, a zbog svoje nesvakidašnje elegancije i harizme često se može čuti da je i dalje neprevaziđena.

 

 

 

Hajdi Klum

Kao manekenka „Viktorija sikreta”, Hajdi Klum je debitovala 1997, a jedan od anđela ekskluzivnog modnog brenda  postala je dvije godine kasnije. Ubrzo je dobila i prestižnu titulu „glavnog anđela”. Tridesedevetogodišnja manekenka i majka četvoro djece i dalje opravdava epitet jedne od najljepših žena modnih pista, a na atraktivnom izgledu mogu da joj pozavide i mlađe koleginice. 

Hale Beri

Prije devet godina u nastavku filmskog serijala o agentu 007, Hale Beri bila je vodeća zvijezda. U čuvenoj sceni, kada je holivudska glumica izronila iz vode u narandžastom bikiniju, gledaoce je nedodoljivo podsjetila na njenu prethodnicu, Ursulu Andres, Bondovu djevojku iz 1962. godine. Za četrdesetšestogodišnju glumicu je vrijeme stalo, pa se često mogu čuti komentari kako Hale izgleda kao dvadesetogodišnjakinja.

 Žizel Bundšen

Brazilska manekenka suvereno vlada svjetskom mode. Godinama zaredom ostvarivala je rekordne zarade postajući najplaćeniji model na svijetu.  Ovaj uspjeh je pravi kurziozitet u  modi u kojoj vlada velika konkurencija. U braku sa igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem dobila je sina Bendžamina i ćerku Vivijen.

Erin Hiterton

Još jedananđeo “Viktorije sikret” našao se na ovoj listi. U pitanju je dvadesettrogodišnja američka manekenka Erin Hiterton koja je svojom pojavom privukla veliku pažnju. Svojom ljepotom i provokativnošću nimalo ne zaostaje za svojim slavnim koleginicama. Pored privlačnog izgleda, medije je privukla i svojom vezom sa četrnaest godina starijim glumcem Leonardom Dikaprijem koja je nedavno završena.  

Šarliz Teron


Tridesetsedmogodišnja glumica redovna se nalazi na listi najlepših žena svijeta, pa nimalo ne čudi što je “Celebyzz” uvrstio u svoj odabir. Iako ljepota krasi mnoge holivudske zvijezde, ova juznoafrikanka je uspjela da se izdvoji po svom neobičnom izgledu. Njen nesumnjiv glumački talenat  nije ostao u senci fizičkih kvaliteta.

Britni Spirs

Pop zvijezda je svijet osvojila glasom, ali sjajnim izgledom. U vrijeme kada je vodila računa o svom tijelu, važila je za jednu od najzgodnijih pjevačica. Britni je pokazala da bikini može biti odličan izbor i za scenu. Provokativnom garderobom postigla je potpun efekat, a oskudna odjeća bila je neizostavan dio njenih atraktivnih nastupa.   

Bijonse Nouls

Pjevačica umije da zablista kao rijetko ko na svetskoj muzičkoj sceni. Za ovaj komad odeće potrebno je dosta hrabrosti. Međutim, ako imate tijelo poput ove pop zvijezde, onda vam vjerovatno ne pada teško da se u ovome pojavite pred milione gledalaca. Bijonse predivno pjeva, ali nesumnjivo oduševljenje izaziva i svojim izgledom.  

Bar Rafaeli

Dvadesetsedmogodišnja izaraelska manekenka Bar Rafaeli još jednom je pokazala svoju fantastičnu figuru.
- Veoma sam ponosna na svoj zategnuti stomak. Međutim, ja i dalje jedem, za mene je to jedna od najboljih stvari u životu-  izjavila je prelijepa Bar.  

Ana Nikol Smit

Plejbojeva zečica i TV zvijezda  Ane Nikol Smit koja je  od predoziranja lijekovima umrla na Floridi u svojoj 39- godini, ostala je upamćena po brojnim skandalima, ali i po sjajnom izgledu. Njena šestogodišnja ćerka Danijelin Birkhed već je postala dio modnog svijeta, djevojčica je nedavno postala model  američke kompanije “Ges”.   

Alesandra Ambrosio

Manekenka koja je po mnogima najatraktivniji anđeo Viktorije sikret ne prestaje da plijeni svojom ljepotom. U bikiniju koji je otrkio sve njene atribute opravdala je titulu jedne od najzgodnijih žena na planeti. Koliko je zbog svoje privlačnosti posebna, govori i podatak da je ova manekenka bila prva  žena koja se našla na naslovnici magazina “Made in Brazil”, koji inače veliča muške modele iz njene rodne zemlje.

 Adriana Lima

Adriana Lima zadaje teške zadatke svojim koleginicama poslije svakog porođaja, a za sada ih je bilo dva, nevjerovatnom brzinom uspijeva  da povrati svoju figuru. Supruga Marka Jarića zablistala je na godišnjoj reviji Viktorijinih anđela i izgledala je baš kao na početku svoje karijere. Čitava decenija nije ostavila trag na njenom tijelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana