Najbogatiji srpski zetovi

Blic.rs
Najbogatiji srpski zetovi

Srpske ljepotice uspjele su da osvoje srca nekim od najbogatijih ljudi na svijetu, ali to što su postali srpski zetovi nije uticalo previše na ove biznismene da češće posjećuju Srbiju.

Manekenka i glumica Ivana Božilović 2008. vjenčala se s milionerom Endrjuom Fajerstonom (33), praunukom osnivača kompanije „Fajerston". Ivana je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Čikagu, gdje je počela da se bavi manekenstvom, a potom i glumom. Njih dvoje trenutno očekuju treće dijete.

Šeikova draga

Bivša mis Jugoslavije Jelena Jakovljević skrasila se pored šeika Saida bin Draija, čije se bogatstvo procijenjuje na nekoliko milijardi. Saidova porodična kompanija „Bin Drai enterprajzis" bavi se uvozom čelika i građevinskog materijala, kao i izgradnjom, prodajom i iznajmljivanjem nekretnina. Imaju troje djece.

Gospođa Meljničenko

Srce Andreja Meljničenka, čije bogatstvo stečeno proizvodnjom uglja i mineralnog đubriva iznosi 14,4 milijarde dolara, osvojila je Aleksandra - Sandra Nikolić, nekadašnja članica grupe „Models". Par je poslije sedam godina braka, prošlog maja dobio prvo dijete, djevojčicu Taru. On je na „Forbsovoj" listi na 56. mjestu po bogatstvu u svijetu. 

Ivana i IT mogul

Ivana Berendika, manekenka i bivša članica grupe "Models" od kada se udala za Tomasa Jermoluka, jednog od finansijera osnivača kompanije "Gugl" u njemi počecima, živi u Njujorku. Njihovo bogatstvo procijenjuje se na više od 100 miliona dolara. On je veliki IT mogul i uspješan investitor u toj oblasti. U braku su od 2006. godine.

Holi Valans i engleski tajkun

Australijska glumica i pjevačica srpskog porekla, Holi Valans (pravo ime Holi Rejčel Vukadinović) udala se prošle godine za engleskog tajkuna Nika Kendija, jednog od 50 najbogatijih preduzimača u Ujedinjenom Kraljevstvu. Samo njihovo vjenčanje je koštalo oko tri miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana