Najbogatija glumica na svijetu, a vjerovatno je ni ne prepoznajete

GS
Foto: VZ.com

Kada pomislite na najbogatiju glumicu svijeta - možda ćete se setiti Dženifer Lopez, Džulije Roberts, Riz Viterspun, ali rijetko ko će zapravo znati onu na vrhu liste po svom bogatstvu - Džejmi Gerc.

Radi se o Džejmi Gerc čija neto vrijednost iznosi tri milijarde dolara. Na pomen njenog imena teško da ćete se sjetiti njenih uloga, premda se pojavljivala u ostvarenjima poput "Tvistera" ili "Šesnaest svijeća".

Takođe, pojavljivala se i u TV serijama poput "Sajnnfilda", "Moderne porodice" te ostvarenja "This is Us". Neki od njenih drugih projekata uključuju ""Crossroads", "Quicksilver" i "The Neighbours".

Ovi glumački angažmani joj svakako nisu sami bili dovoljni da bi joj prikupila bogatstvo koje premašuje vrijednost zvezda poput Roberta De Nira ili Adama Sandlera.

Gerc i njen suprug Toni Resler su suvlasnici NBA tima "Atlanta Hoks" i manjinski vlasnici "Milvoki Biversa". Resler je biznismen milijarder s neto bogatstvom procijenjenim na 7,5 milijardi dolara, prenosi Alo.

Takođe, su Gerc i Resler poznati i po svojim dobrotvornim poduhvatima - 2012. godine "Fond Giving Back" imenovao je par kao donatora broj jedan u dobrotvorne svrhe od bilo koje druge poznate ličnosti nakon rekordnih 10 miliona dolara donacije Resler-Gerc fondaciji, koja se prvenstveno fokusira na umjetnost, obrazovanje i zdravstvo.

Gerc je takođe direktor odbora za "Melanoma Research Alliance ".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana