Nada Holivuda završila na psihijatriji

Agencije
Nada Holivuda završila na psihijatriji

Glumica Miša Barton, koja se proslavila u seriji "Okrug Oranž", dobrovoljno je prevezena u bolnicu na procjenu mentalnog stanja nakon incidenta koji se odigrao u dvorištu kuće u kojoj živi, gdje je pronađena polugola kako vrišti.

Komšije su pronašle 31-godišnju Mišu na ogradi u dvorištu svog doma u zapadnom Holivudu. Glumica je urlala da je njena majka vještica, kao i mnoge druge bizarnosti. Na lice mjesta stigli su i policajci i vatrogasci, zbog sumnje da se predozirala narkoticima.

Teško je povjerovati da je nekadašnja mlada nada Holivuda, o kojoj su svi pričali, dospjela u ovakvu situaciju.

Miša je rođena u Londonu, ali se preselila u Ameriku kada je imala pet godina. Počela je da glumi tri godine kasnije i pojavila se u hit filmovima "Šesto čulo" i "Noting Hil". Zatim je dobila ulogu u seriji "Okrug Oranž", koja ju je vinula među zvijezde. Ipak, njena karijera krenula je nizbrdo zbog pretjerivanja sa izlascima. Godine 2007. uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvije godine kasnije imala je nervni slom i zadržana je na psihijatriji pošto je prijetila da će se ubiti. Iste godine njena kuća je prodata na aukciji jer nije platila hipoteku pet mjeseci. Istovremeno, dobila je tužbu od producenata filma "Promoted", koji su tvrdili da su joj unaprijed platili honorar za angažman u filmu, ali da se ona nikad nije pojavila na snimanju. Potom ju je tužio i stanodavac kojem nije plaćala kiriju za stan u Njujorku. Zbog svega ovoga, vjeruje se da je Miša ostala bez doma i bez novca.

Loš odnos sa majkom

Njen odnos sa majkom takođe ima dugu i burnu prošlost. Ona je svoju majku Nualu tužila 2015. godine tvrdeći da ju je prevarila i da joj je ukrala novac, dok ju je prošle godine optužila da namjerno sprečava prodaju njihove zajedničke vile na Beverli Hilsu vrijedne sedam miliona dolara. Tvrdila je i da su je roditelji izbacili iz kuće i da je ne puštaju da se približi imanju. Slučaj je okončan prošlog februara kada su se glumica i njena majka nagodile i kada je Nuala pristala da proda kuću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana