Naborana Hajdi zvijezda Noći vještica

Agencije
Naborana Hajdi zvijezda Noći vještica

Popularne glumice, pjevačice i manekenke proslavile su Noć vještica maskirane u kosture, likove iz bajki, mačke... Britni Spirs je glumila Snježanu, Sandra Bulok ribara, a Paris Hilton Majli Sajrus.

Tri ljepotice obukle su kostime mačaka: Nikol Šercinger, Alesandra Ambrosio i Miranda Ker. Dok su manekenke Alesandra i Miranda vikale "mjau" svojoj djeci, pjevačica Nikol se transformisala u pravu "cica-macu" na zabavi britanskog voditelja Džonatana Rosa. Utegnuti crni kostim savršeno je stajao na izvajanom tijelu lijepe Nikol i od nje napravio pravu ženu mačku.

Najveći bum napravila je Hajdi Klum, bivši model, a sada TV lice i modni dizajner, koja je prevazišla samu sebe. Hajdi je u Noći vještica imala proširene vene, naboranu kožu i pogrbljeno držanje. Dok je većina slavnih u potrazi za fontanom mladosti, ona je na zabavu, koju je sama organizovala, stigla uz pomoć štapa. Za njen izgled bili su zaslužni nagrađivani šminkeri Bil Korso i Majk Marino, koji su uspjeli da naprave nevjerovatnu transformaciju. Hajdi je očigledno dug proces transformacije otkrila i svojim fanovima na "Tviteru" napisavši: "OK, ljudi... Idem u budućnost".

- Počela sam da razmišljam o kostimu mjesecima prije Noći vještica, a imam odličan tim, koji nemoguće učini mogućim. Nemam sistem pomoću kojeg biram kakav će mi biti kostim, jednostavno mi nešto padne na pamet. To definitivno nije bila odluka donesena u posljednjem trenutku. Potrebni su mjeseci za pripremu - rekla je Hajdi, za koju su mnogi rekli da je ovo njena najuspješnija transformacija do sada.

Kontroverzna pjevačica Niki Minaž je uoči Noći vještica pokazala svojim fanovima na društvenim mrežama kako je izgledao njen kostim. Iako je poznata po skandalima, Niki je mnoge šokirala izgledom, koji predstavlja prilično slobodnu verziju policajke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana