Na pomolu romansa Keti i Orlanda

Agencije
Na pomolu romansa Keti i Orlanda

Nakon glamurozne dodjele filmskih nagrada "Zlatni globus" u Los Anđelesu poznati i slavni, među kojima su bili i pjevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum, zabavljali su se na nekoliko afterpartija.

Na jednoj od zabava, u dobrom i opuštenom raspoloženju, našli su se i Keti i Orlando koji nisu mogli da sakriju simpatije jedno prema drugom. 

Kako navode očevici, nisu marili za znatiželjne poglede. Par se izdvojio i otvoreno flertovao na privatnoj zabavi u Los Anđelesu. 
Zabavu su napustili i, navodno, otišli zajedno u hotel, a pjevačica se povjerila prijateljima da joj se bivši suprug Mirande Ker zaista sviđa.

Šta misli lijepi glumac o pjevačici, mediji još nisu mogli da saznaju.

Keti Peri je bila u vezi sa Džastinom Jorkom, Metom Tajsenom, Džonijem Luisom, Trevijem Makojem i Raselom Brendom. Od avgusta 2012. godine povremeno je bila u vezi sa Džonom Majerom.

Orlando je četiri godine bio u vezi s glumicom Kejt Bosvort. Par se čak i vjerio, a rastali su se 2006. godine, te raskinuli vjeridbu.

Glumac je nakon romanse s Bosvortovom završio u vezi s Mirandom Ker. Bili su zajedno šest godina, a 2010. godine su se vjenčali. Godine 2011. dobili su sina Flina, a rastali su se krajem 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana