Na pomolu nova ljubavna afera Bila Klintona

RadarOnline
Na pomolu nova ljubavna afera Bila Klintona

Bivši američki predsjednik Bil Knilnton poznat je po svojim bračnim nevjerama s Monikom Levinski i Dženifer Flouvers, no poput bombe je odjeknula informacija da je nekadašnji najmoćniji čovjek svijeta suprugu Hilari varao i sa zgodnom britanskom manekenkom Elizabet Harli.

Pojavila se snimka na kojoj glumac Tom Sizemor govori kako ga je predsjednik, poznat i po nadimku Buba, u Bijeloj kući na premijeri filma 'Spašavanje vojnika Rajana' pozvao ustranu i tražio broj telefona njegove bivše djevojke Elizabet, prenosi "Jutarnji.hr".

Na spomenutoj snimci Sizemor razgovara s dvjema neidentifikovanim osobama i citira navodne Knilntonove riječi. 'Daj mi broj, glupane, jeb... ti mater. Ja sam vrhovni komandant Sjedinjenih Američkih Država, daj mi taj prokleti broj!', navodno je rekao Bil.

Kao lojalan građanin SAD-a, Sizemor je odmah poslušao predsjednikovu naredbu te je istog trenutka okrenuo broj svoje bivše i slušalicu prepustio Bilu. 'Elizabet, na liniji je tvoj vrhovni komandant', navodno joj je rekao, iako je ona zapravo britanska državljanka.

'Slušaj, Elizabet, ovdje predsjednik! Nemam vremena za sra..., cijelo vrijeme pazim da ne izbije globalni nuklearni rat, a sada šaljem avion po tebe', navodno je rekao Bil.

Ako je za vjerovati Sizemoru, avion je bio spreman u roku odmah te je Elizabet iz Los Anđelesa do Bijele kuće doletjela, a da svečanost u Bijeloj kući povodom filmske premijere nije ni završila. Na pitanje jesu li Bil i Liz spavali, Tom uzvraća: 'Pa što misliš da su radili? Ostala je u Bijeloj kući četiri dana!'

Sizemor je s Elizabet u vezi bio tri godine, ali sve se raspalo još 1995., dok je premijera u Bijeloj kući, na kojoj su bili i režiser filma Stiven Spilberg te glumci Tom Henks, Ed Brns, Điovani Ribisi i Adam Goldberg, održana 1998. godine.

Ipak, Tom i Elizabet su navodno ostali u prijateljskim odnosima, zbog čega mu je predsjednik navodno i prišao.

Jedina od spomenutih osoba koja je dosad javno reagovala na ove informacije je Elizabet Harli, koja se oglasila putem svog profila na Tviteru.

'Budalaste priče kruže o meni i Bilu Knilntonu. Potpuna neistina. Sve je u rukama mojih advokata. Zijev', napisala je u srijedu.

Ona je svojedobno izjavila kako voli Bila Knilntona. 'Moćni ljudi mogu biti jako seksi. Volim Knilntona - zloćko s vrlo seksi glasom', izjavila je 2010. godine.

Priča o navodnom seks skandalu prvo je objavljena u američkom tabloidu Gloub, a o snimci s Tomom Sizemorom izvijestio je RadarOnline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana