Na internetu Kristinine privatne fotografije

Glas Srpske
Na internetu Kristinine privatne fotografije

Američka pop pjevačica Kristina Agilera je bijesna, jer su njene fotografije na kojima je polugola, prekrivena modricama i naizgled anoreksična, procurile na internet kojim se sve brže šire.

- Fotografije Kristine Agilere koje kruže internetom nelegalno su došle u posjed hakera koji ih je ukrao s laptopa njenog ličnog stiliste. Fotografije su snimljene u privatnosti Kristininog doma i služile su isključivo za ličnu razmjenu između pjevačice i njenog stiliste - izjavio je njen portparol.

Na spornim fotografijama pjevačica je prikazana u kompromitujućim pozama, gotovo pa gola, prekrivena modricama i na ivici izgladnjelosti. Dok je na posljednje dvije fotografije pokazala kako se poslije porođaja dobrano zaokružila, na većini fotografija pjevačica od objektiva skriva svoje evidentno ispijeno lice. Čini se da su fotke slikane u vrijeme kada je snimala spot za pjesmu "Not Myself Tonight" i nekoliko mjeseci prije nego što je u oktobru predala zahtjev za razvod od supruga Džordana Bratmana.

- Nastojimo saznati ko su dotični hakeri i protiv njih će biti podignuta optužnica. Njihov prestup je krajnje neprimjeren - dodao je portparol pjevačice.

U međuvremenu, više nema nikakve sumnje da se Kristina viđa s asistentom Metjuom Ratlerom, koji je radio na njenom posljednjem filmu "Burlesque", dok njen uskoro bivši suprug Džordan Bratman odbija da se iseli iz njihovog dosadašnjeg zajedničkog doma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana