Muž Sare Palin uhvaćen u preljubi sa maserkom

Glas Srpske
Muž Sare Palin uhvaćen u preljubi sa maserkom

Muž političarke i bivše kandidatkinje za potpredsjednika SAD, Tod Palin, upleten je u seksualni skandal. Navodno je suprugu Saru Palin varao sa maserkom koja je uhapšena zbog prostitucije.

Naime, američki časopis "The National Enquirer" donosi iskaz neimenovanog izvora koji tvrdi da je Tod varao Saru sa lokalnom maserkom Šejli Trip, koja je u martu prošle godine uhapšena zbog prostitucije. Policija je zaplijenila fizičke dokaze koji bi mogli potvrditi Todovu navodnu vanbračnu aferu. No, časopis ne navodi kada se navodna preljuba dogodila, niti koje je to tačno dokaze policija zaplijenila.

- Prema izjavama stanara u zgradi u kojoj Šejli Trip ima svoju kancelariju i obavlja posao, Tod Palin bio je čest posjetilac. Stanari su Toda često vidjeli kako i kada dolazi i odlazi, a za vrijeme njegovog boravka čuli su zvukove koji su ukazivali na to da Tod i Šejli vode ljubav, pa su poslije nekoliko takvih slučajeva pozvali policiju, koja je Šejli u martu prošle godine uhapsila zbog kućne prostitucije - navodi "Enquirer".

Sara i Tod Palin proteklih godina često su se nalazili na udaru tvrdnji o bračnoj nevjeri, međutim, sve su uredno demantovali. Ipak, još uvijek se nisu oglasili o ovom slučaju. Trenutno se u SAD prikazuje rijaliti šou "Aljaska Sare Palin" u kojem glavnu ulogu, naravno, tumači političarka. Šou je veoma gledan, a samo prvu epizodu pogledalo je više od pet miliona gledalaca širom SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana