Muž Sandre Bulok spasava brak

Glas Srpske
Muž Sandre Bulok spasava brak

Prijatelj Džesi Džejmsa, muža Sandre Bulok, izjavio je da je Džesi i dalje zaljubljen u svoju ženu i da želi da spasi njihov brak, javile su agencije.

- Džesi je "slomljen čovjek" i nada se da će mu liječenje i malo više privatnosti pomoći da se oporavi i spasi brak sa Sandrom Bulok - izjavio je njegov prijatelj i advokat Džo Jani.

Jani je rekao da su tvrdnje o njegovom bračnom nevjerstvu i "medijska pomama" ruinirali život njegovog klijenta.

- Cijela ta priča je uništila Džesijev svijet - rekao je Jani.

Džejms je, nekoliko nedjelja pošto su se pojavile priče da je bio nevjeran Sandri Bulok, odlučio da potraži stručnu pomoć, a Jani nije želio da kaže od čega se njegov prijatelj liječi, ali je priznao da bi ljudi mogli da zaključe da je riječ o zavisnosti od seksa.

Skandal je izbio kada je jedna manekenka za tetovaže ispričala časopisu In trač da je imala ljubavnu vezu sa Džejmsom, dok je njegova žena snimala film "The Blind Side" za koji je nedavno dobila Oskara za glavnu ulogu.

Kada se, samo nekoliko dana poslije ceremonije dodjela nagrada američke filmske akademije, pronijela priča o njegovom brakolomstvu, Džejms je izdao saopštenje u kojem je naveo da je bio "nerazborit" i da zaslužuje "sve što će mu se tek desiti".

Sandra Bulok i Džesi Džejms upoznali su se 2003. a vjenčali 2005. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana