Murinjo nazvao doktorku k......m kćerkom

Agencije
Murinjo nazvao doktorku k......m kćerkom

London - Menadžer Čelzija Žoze Murinjo mogao bi biti suspendovan na pet mečeva zbog seksističkog ponašanja prema ljekaru "plavaca" Evi Karneiro.

Portugalac se tokom utakmice protiv Svonsija 8. avgusta (2:2) grubo obratio ljekaru Evi Karneiro, jer je ona istrčala na teren da pruži pomoć Edenu Azaru.

Po njegovom mišljenju, Karneiro nije trebalo da izađe na teren i pomogne Azaru, jer je time odmogla ekipi. Murinjo je u bijesnom obraćanju uvrijedio Karneiro, a engleski mediji prenose da joj je rekao: "Ku....a kćerko".

Lijepa doktorka prijavila je Portugalca Fudbalskoj asocijaciji Engleske, koja je saopštila da će pokrenuti istragu u vezi sa incidentom.

Iako FA nije precizirala šta je predmet istrage, jasno je da će se na optuženičkoj klupi naći Murinjo. Predviđena kazna za ovakav vid ponašanja je minimalno pet mečeva pa bi to mogao biti još jedan udarac za Čelzi, koji je katastrofalno krenuo u novu sezonu.

Odmah poslije spornog meča Murinjo je Evu razriješio dužnosti, što se odnosi na utakmice i treninge, a zabranjeno joj je i da boravi u hotelu u kojem se nalaze igrači. Karneiro se od tada nije vratila na posao, a očigledno je odlučila da potraži pravdu na drugom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana