Mračne tajne Paf Dedija isplivale u javnost

Kurir
Mračne tajne Paf Dedija isplivale u javnost

Paf Dedi i optužbe koje mu se pripisuju ne prestaju da pune stupce svjetskih medija, a javnost je zgrožena činjenicama o njegovom ponašanju koje su ga dovele iza rešetaka.

Evo nekoliko važnih tačaka u slučaju repera i muzičkog mogula koji se sada nalazi u pritvoru u Metropoliten pritvorskom centru u Bruklinu i čeka suđenje.

Ovaj muzičar i producent, čije je pravo ime Šon Kombs, uhapšen je 16. septembra i optužen za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i krivična djela u vezi s prostitucijom.

Cjelokupna istraga pokrenuta je prijavom njegove bivše djevojke, pjevačice Kasandre Venture, koja ga je sredinom novembra prošle godine tužila federalnom sudu na Menhetnu, optužujući ga da ju je silovao, fizički zlostavljao i podvrgavao seksualnom ropstvu.

Par se upoznao 2005. godine, kada je Kasandra imala 19 godina, a tokom cijele veze Dedi je bio nasilan prema njoj i prisiljavao je na seksualne odnose s muškim prostitutkama.

Bludne radnje

Njena javna izjava o ponašanju repera otvorila je Pandorinu kutiju, nakon čega su u javnost počeli da izlaze izvještaji i priče drugih žena koje su prošle kroz pakao s Dedijem. Tako je javnost saznala šta se dešavalo na divljim žurkama koje je organizovao Dedi i koje je nazvao nakaradnim.

Ove zabave su se uglavnom održavale u hotelskim sobama, a Kombs je imao dobro razrađen scenario. Zahtijevao je da ga u hotelskim sobama sačekaju veće količine maziva, bebi ulja, ljekova, pomoćne posteljine i lampi.

Kako navodi Dejli mejl, Dedi je imao svoj tim koji bi čistio sobe nakon ovakvih žurki. Potreba za uslugama čišćenja bila je česta, jer je Dedi imao eksplozivnu prirodu i, ako bi neko od učesnika takvih "žurki" odbio da ga posluša, reagovao je prijeteći oružjem i razbijajući stvari po prostoriji.

Ucjena

Istraživanje je otkrilo i da je Dedi snimao seksualne odnose na ovakvim zabavama, koji su potom puštani u javnost. Zbog toga su se mnogi poznati muškarci sa A liste našli u panici. Kako prenosi Njujork post, na snimku se jasno vidi ko su osobe koje su snimljene tokom seksualnog odnosa.

Iz straha da bi i oni mogli da budu dovedeni u negativan kontekst, mnoge poznate ličnosti brišu sve tragove svoje veze s Dedijem sa društvenih mreža. Tako su, preko noći, neke fotografije i video snimci s njegovih žurki, na kojima su prisustvovali Leonardo Di Kaprio, Ešton Kučer, Vil Smit, Džastin Biber i drugi, misteriozno nestali.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana