Mračna prošlost Anđeline Džoli

Glas Srpske
Mračna prošlost Anđeline Džoli

Pisac neautorizovane biografije Anđeline Džoli i njen bivši prijatelj Endrju Morton prodao je jednom američkom tabloidu šokantne fotografije poznate glumice. Na nekima od njih Džolijeva je gotovo potpuno naga, u sado-mazo pozama, a neke sugerišu zavisnost od heroina.

Popularna američka glumica Anđelina Džoli, koja je dosad nailazila na odobravanje javnosti zbog svojih humanitarnih akcija, sada se našla u središtu skandala poslije objavljivanja fotografija na kojima je snimana gola, u vrijeme dok je bila zavisna od heroina. Za sada je dostupna samo jedna fotografija, objavljena na naslovnoj strani "Starsa".

Nekadašnji prijatelj poznate glumice Endrju Morton prodao je listu "Stars" osam njenih crnobijelih fotografija iz 1999. godine, na kojima je, između ostalog, Anđelina prikazana dok čeka da joj ubrizgaju injekciju heroina, kao i fotografije u sado-mazo pozama. Na snimcima glumica nema ništa osim crnih traka koje su u obliku krsta prelijepljene preko bradavica, ogrlicu za pse oko vrata i cigaretu u ustima.

Morton je trebalo da napiše njenu autorizovanu biografiju, ali je odlučio da o njoj objavi samostalnu knjigu, a da bi je promovisao prodao je "Starsu" glumičine fotografije. Na ostalim fotografijama takođe je obnažena, uglavnom samo sa kaubojskim šeširom na glavi ili trakom na ustima.

Najšokantnije su fotografije 14-časovnog heroinskog orgijanja na kojima se vidi potpuno iscrpljena i mršava glumica kako strpljivo čeka da joj se pripremi injekcija heroina.

Autor biografije "Anđelina: Neautorizovana biografija" kaže da će u knjizi koja će izaći za mjesec o popularnoj glumici i majci šestoro djece izaći još niz šokantnih pojedinosti, poput one da je na intimnim dijelovima svoga tijela istetovirala ime svog bivšeg muža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana