Morton: Anđelina ista kao Ledi Di

Glas Srpske
Morton: Anđelina ista kao Ledi Di

Pisac, uglavnom neautorizovanih biografija slavnih, Endrju Morton, kaže da je pripremajući biografiju o najslavnijoj mami Holivuda shvatio da je ona ista kao pokojna britanska princeza Dajana.

Morton je 1992. godine napisao knjigu o princezi od Velsa, "Dajana: Njena istinita priča", a nedavno je objavio i neovlašćenu biografiju Anđeline Džoli.
On tvrdi da je tokom istraživanja pronašao nevjerovatne sličnosti između Ledi Di i Anđeline Džoli.

- Obje su harizmatične, proživjele su grozno djetinjstvo, roditelji su im razvedeni, obje su patile od poremećaja ishrane i obje su neprestano pod budnim okom javnosti - objasnio je Morton. On kaže da ga je, kada je prvi put vidio Anđelinu na premijeri jednog filma u Njujorku, reakcija publike podsjetila na to kako su ljudi reagovali kada bi Dajana ušla u prostoriju.
- Razgovor bi zamro i svi bi se propinjali na prste i podizali glavu samo da bi vidjeli modernu boginju - istakao je Morton.
Sličnost između ove dvije dame je i u tome što su obje koristile svoj uticaj kako bi skrenule pažnju na humanitarne probleme, brigu o djeci i siromašnima... Pored toga, Anđelina je često izjavljivala da joj je upravo Ledi Di inspiracija za humanitarni rad.
- Slijedim ono što je ona započela... Fascinira me to što je ona odabrala upravo taj put u životu. Za mene je to privilegija - priča Morton. On kaže da je slavna glumica, koja slovi i za jednu od najljepših žena na planeti, privatno "nekonvencionalna, ali tradicionalna, domaćica, ali i osoba koja sve uništi, njegovana i samodestruktivna, inteligentna, zbunjena i veoma naivna".
Ipak, za razliku od princeze od Velsa, Anđelina je i te kako vodila buran život prije nego što je upoznala Breda Pita i postala majka šestoro djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana