Morgan Frimen za dlaku izbjegao smrt

Agencije
Morgan Frimen za dlaku izbjegao smrt

Privatni avion u kojem je bio čuveni američki glumac Morgan Frimen prinudno je sletio na mali aerodrom u američkoj državi Misisipi jer su gume na letjelici pukle pri polijetanju.

Javile su ovo u nedjelju američke TV mreže, navodeći da nije bilo povrijeđenih.

Prema izvještaju Si-En-Ena, incident se dogodio u subotu uveče kada je avion poletio iz Klarksdejla u Misisipiju na put ka Hjustonu, a prinudno je sletio na mali aerodrom u mjestu Tunika. 
- Stvari ponekad ne idu kako ste planirali. Na polijetanju su pukle gume, što je izazvalo i druge probleme. Ali zahvaljujući mom odličnom pilotu Yimiju Hobsonu sletjeli smo bezbjedno, bez ijedne ogrebotine. To ne mogu da kažem i za moj avion - navodi se u izjavi oskarovca Frimena koju je distribuisao njegov portparol. 

TV mreža En-Bi-Si javila je da su glumac i pilot bili jedini u avionu i da je Frimen putovao u Teksas na snimanje serije "The Story of God".

Ovaj sedamdesetosmogodišnji glumac bio je nominovan za sedam "Oskara" za filmove kao što su "Driving Miss Daisy", "Street smart" i "Invictus", a osvojio ga je 2005. godine za ulogu u filmu "Million Dollar Baby".+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana