Monika u halterima osvaja sa naslovne strane

Agencije
Monika u halterima osvaja sa naslovne strane

Ona je jedna od najljepših žena na svijetu i kada se spomene ime Monika Beluči, prvo što vam na pamet padne jeste ženstvenost i ekstremna doza seksepila.

Monika danas ima 52 godine i izgleda i dalje prelijepo, kao tinejdžerka. Iako mnogi komentarišu da je to postigla umjerenim korišćenjem botoksa, ona je sve uradila s mjerom, iako je imala mogućnost da kao mnoge svjetske zvijezde pretjera. Monika je za naslovnu stranu jednog magazina uradila editorijal seksi fotografija na kojima izgleda božanstveno. Halteri, duga i puštena kosa, zavodljiv pogled... izazvali su lavinu komentara.

Prije nekoliko dana, takođe na društvenim mrežama, pojavile su se do tada neobjavljenje fotografije Monike Beluči iz mlađih dana, koje su potvrdile mišljenje mnogih da je ova diva definicija ženske ljepote. Jedan od fanova je u komentarima zapazio da je "Monika pravi dar za čovječanstvo", a ostali su se složili s njim. Na sreću mnogih, ona potpuno slobodno već godinama pokazuje svoje atribute. Takođe, nikada nije krila ni da je godine ne brinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana