Monika Levinski nikad ljepša: Poznata Amerikanka oduševila novim slikama (FOTO)

G.S.
Monika Levinski nikad ljepša: Poznata Amerikanka oduševila novim slikama (FOTO)

Monika Levinski, koja nosi nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu, oduševila je svojim izdanjem na najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

Danas pisac i aktivista, pedesetogodišnja Monika u javnosti se danas rijetko pojavljuje, ali sada je snimila kampanju brenda Reformation iza koje stoji organizacija vote.org, koja se bavi motivisanjem žena da iziđu na predstojeće predsjedničke izbore te da daju svoj glas sa stilom, odvažno i sa stavom.

“Ref žena je osnažena žena, a osnažena žena koristi svoj glas”, poručila je ona u kampanji You‘ve Got the Power.

“Prelijepa si”, “Nikad ljepša”, “Ne znam na kojoj si fotografiji ljepša”, “Svaka čast”, “Blistaš”, nizali su se komplimenti, prenosi Kliks.

Moniku i danas prati nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njenu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom Bilom Klintonom.

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Malo prije nego što je otkrivena njezina afera s Klintonom, premještena je u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. 

Kasnije je priznala da je devet puta imala intimne odnose s Klintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Iako je Klinton oslobođen svih optužbi za opoziv za krivokletstvo i ometanje pravde, skandal je prouzročio dugoročnu štetu Monikinu ugledu. Inače, Levinski se već godinama bavi aktivizmom, a sudjelovala je kao producent na snimanju serija i autor je za Veniti Fer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana