Monika Jakišić poslije glumca ljubi princa

Agencije
Monika Jakišić poslije glumca ljubi princa

Britanski princ Endrju započeo je romansu sa bivšom djevojkom glumca Džordža Klunija, hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić (33).

Prema navodima magazina "US Weekly", vojvoda od Jorka je primijećen kako uživa u restoranu sa lijepom Monikom. Bilo je to tokom proslave prinčevog 54. rođendana u jednom italijanskom restoranu u Londonu.

- Sjedili su jedno uz drugo u separeu i razmjenjivali nježnosti - rekao je neimenovani izvor.

On je dodao kako je Endrju zasmijavao Moniku i ljubio joj ruku. Nije to bilo prvi put da je ovaj par "uhvaćen" u javnosti. Oni su takođe viđeni zajedno prošle sedmice, kada je princ poljubio manekenku. Jedan od očevidaca tada je rekao da nema sumnje da su princ i manekenka u ljubavnoj vezi.

Međutim, iz Bakingemske palate nisu htjeli da komentarišu vijest o novoj vezi princa Endrjua. Atraktivna Monika rođena je u Osijeku, a 1991. godine preselila se u London sa svojom porodicom.

Endrju se 1996. godine rastao sa Sarom Ferguson, a sada očigledno uživa sa manekenkom kojoj nova veza donosi i nove stranice u svjetskim tabloidima. Monika je polako gradila karijeru modela, a nekoliko posljednjih godina živi na relaciji London - Los Anđeles. Prvi put se pojavila u svjetskim, ali i hrvatskim medijima 2001. godine, kada je sa Goranom Ivaniševićem slavila njegovu pobjedu u Vimbldonu. Nekoliko godina kasnije, opet je bila pod lupom javnosti kada se saznalo za njenu vezu sa pjevačem Enrikeom Iglesijasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana