Monika Beluči u novom golišavom izdanju

Agencije
Monika Beluči u novom golišavom izdanju

Slavna glumica Monika Beluči (52) ponovo se razgolitila i svoje zanosne obline pokazala pred svima. Ona je fotografisana u provokativnim pozama za italijansko izdanje magazina "Vanity Fair", čiju naslovnu stranu krasi.

Monika na naslovnici pozira u čipkanoj toaleti, bez donjeg veša, dok se na unutrašnjim stranama takođe nalazi nekoliko fotografija na kojima je kao od majke rođena, a intimne dijelove prekriva komadima tkanine. Glumica se ovim fotografijama ponosno pohvalila na svom profilu na "Instagramu" i još jednom dokazala da s godinama izgleda sve bolje.

U pratećem intervjuu Monika je najviše govorila o saradnji sa srpskim rediteljem Emirom Kusturicom i njegovom filmu "Na mliječnom putu" u kojem je igrala glavnu ulogu.

- Rad sa Kusturicom desio se u veoma teškom periodu u mom životu. Bila sam usred lične kataklizme, bilo mi je veoma teško. Film je bio veoma komplikovan, sve je snimano u prirodi, uvijek smo bili izloženi vremenskim promjenama. Sa Emirom sam skakala u rijeku, muzla krave, borila se sa zmijama i penjala okružena kozama. Naravno, nije mi bilo dosadno - ispričala je glumica.

Ona je govorila i o svojoj ljepoti kojom decenijama očarava javnost.

- U filmu "Na mliječnom putu" izgovaram rečenicu: "Ja sam djevojka koja sam bila i koja više nisam." Što znači da se radujem vremenu koje dolazi. Kada sam imala 20 godina, kad bih pomislila na budućnost, pomislila bih na smrt. Danas mislim da je svako životno doba samo novi način da upoznam sebe. Žene moje generacije mnogo više poštuju sebe, vidimo ljepotu i u četrdesetim, pedesetim, šezdesetim i sedamdesetim godinama. Godine više nisu prepreka, kao što je to bilo u vrijeme naših mama i baka - istakla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana