Mom sinu će poslije gledanja filma biti potrebna psihološka pomoć

Agencije
Mom sinu će poslije gledanja filma biti potrebna psihološka pomoć

Poznata holivudska glumica Sanda Bulok je na šezdeset šestoj dodjeli nagrada "Guild of America Awards" još jednom pokazala svoj smisao za humor našalivši se na račun režisera filma "Gravity" Alfonasa Kuaroma.

Naime, glumica je na dodjeli nagrada "Guild of America Awards" kroz osmijeh izjavila kako će njenom sinu sigurno poslije gledanja filma "Gravity" biti potrebna psihološka pomoć

Bulokova se ovom prilikom i zahvalila režiseru koji je kako kaže imao puno razumijevanja za nju jer je ona većinu vremena na setu provela u astronautskom odijelu.

Glumica je istakla kako je Alfonso svaki put kada bi vidio da je na ivici snaga pokazivao slike njenog sina kako bi je oraspoložio, ali i da joj je donosio hladnu kafu.

"Alfono se prema glumcima ne ponaša samo poslovno već se prvenstveno ophodi prema nama kao prema ljudima. Svaki put kada sam bila na ivici snage pokazivao bi mi slike mog sina, ali i donosio hladnu kafu koja ipak nije bila baš najbolji izbor" rekla je kroz osmijeh Bulokova koja je podsjetila da je na setu sve vrijeme bila obučena u astronautsko odijelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana