Modni trendovi: Najpopularnije boje za jesen 2013.

zena.hr
Modni trendovi: Najpopularnije boje za jesen 2013.

Svake godine kompanija “Pontone” koja je već skoro pola vijeka neprikosnoveni autoritet kada su boje u pitanju i ove sezone pomaže dizajnerima u plasiranju najpolularnijih tonova za jesen 2013 godine.

Od samog početka kompanija služi kao inspiracija mnogim dizajnerima svojim proizvodima, uslugama i inovativnim tehnologijama u cilju omogućavanja potpunog doživljaja novih tonova, ali i u njihovom izražavanju kreativnosti.

“Kao što se lišće mijenja u jesen, tako će kupci moći da uživaju u raznovrsnim mogućnostima koje donose najnovije modne kreacije. Paleta za jesen 2013. omogućava raznovrsnost i eksperimentiranje bojama.” Rekla je Leatrice Eiseman, izvršni director “Pontone Color Institut”.

Svaka sezona donosi novu paletu, ali smaragdno zelena boja koja je obilježila cijelu 2013. godinu i dalje će nastaviti da svjetluca donoseći luksuz i eleganciju dok će žućkasto-zelenkasta “Linden Green” nijansa donijeti lakoću i svjetlinu dubljim jesenjim tonovima. Ukoliko pokušate da ove dvije boje kombinujete sa “Muskon Blue” nijansom svakako ćete biti u trendu.

Egzotična tamno ljubičasta “Acai” nijansa će ove jeseni doprinijeti tanajstvenom izgledu , a moćićete je jednostavno I lako kombinovati sa drugim bojama vaše jesenje garderobe. Još jedna nova boja koja će biti u trendu ove jeseni je”Samba” crvena sa kojom ćete izgledati glamurozno. “Koi”, lijepa narandžasta nijansa s blistavim i svjetlucavim nijansama će svakako poslužiti da budete primjećeni. Slijedeća na listi hit boja je nijansa po imenu “Deep Lichen Green” koja vuče na maslinasto zelenu a tu su još “Turbulence” tamno siva i “Cafre” smeđa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana