Modni spektakl na koji je svijet čekao dve godine: Megan stala na crtu Kejt

GS
Modni spektakl na koji je svijet čekao dve godine: Megan stala na crtu Kejt

LONDON - U katedrali Svetog Petra u Londonu održala se istorijska služba u čast Platinastog jubileja kraljice Elizabete Druge, a kojoj, nažalost, poglavarka britanske monarhije nije mogla da prisustvuje jer se nije osjećala dobro.

Svi britanski mediji prenose bukvalno svaki sekund ovog za njih veoma važnog događaja, a najviše pažnje je izazvalo pojavljivanje “otuđenog” princa Harija i njegove supruge Megan Markl. 

Američka glumica koja je na početku veze i braka sa princom uživala naklonost Britanaca, više nije tako rado viđen gost na dvoru. 

Bezbroj skandala i intriga pratilo je njihovo preseljenje u Ameriku, a kako mnogi nagađaju, upravo je dolazak kraljičinog nekad omiljenoog unuka Harija i njegove izabranice, razlog Elizabetinog odsustva sa ovog važnog događaja. 

Kao i uvek kada je riječ o okupljanju kraljevske porodice, u centru pažnje našli su se modni odabiri dama plave krvi, a najviše se pričalo o stilskom duelu Kejt Midlton i Megan Markl, prvom nakon dve godine.

Obe dame su se pojavile u crkvi poštujući obavezno modno pravilo jednobojnih odjevnih  kombinacija, ali na nešto drugačiji način. 

Starija vojvotkinja od Kembridža (40) je odabrala nježnožutu, dok je nekadašnja vojvotkinja od Saseksa (titula koje se odrekla), odnosno Megan (39), bila potpuno u bijelom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana