Modni kritičari pretjerali: Ova trudnica ima pivski stomak

Agencije
Modni kritičari pretjerali: Ova trudnica ima pivski stomak

Poznati glumac Kris Hemsvort pojavio se na dodjeli Oskara sa svojom suprugom Elsom Patak, i koja je u drugom stanju. Iako možda nije bilo umjesno rugati se trudnoj ženi, modni kritičari poznate emisije "Modna policija" nisu poštedeli Elsu komentara o njenom izgledu...

Poznati po tome da nemaju dlake na jeziku, Džoan Rivers i njene kolege nisu mogli da se suzdrže od komentara o lošem izgledu trudne supruge glumca Krisa Hemsvorta.

Španska glumica Elsa Pataki nosila je kristalno- tirkiznu haljinu koja je bila uhvaćena tik ispod njenog stomaka i na taj način možda previše naglasila njenu trudnoću. Elsa će se poroditi na proljeće, a srećni roditelji očekuju blizance.

U prvoj epizodi "Modne policije" sa crvenog tepiha kolega Džoan Rivers, Džordž Kotsiopolis, je, u svom stilu, prokomentarisao izgled trudne Else.

"Haljina je očajna. Njen stomak mi više liči na pivski nego na trudnički", rekao je.

Očigledno je bilo da se ostatak modnog žirija saglasio sa njegovom konstatacijom.

Zatim je Keli Ozborn dodala kako ovo nije haljina koju treba da nosi trudnica i poručila Elsi da bi trebalo da se ugleda na Oliviju Vajld, koja je takođe u drugom stanju, ali je svojom haljinom ostavila bez teksta sve kritičare.

Đulijana Rančić je dodala: "Trudna ili ne, jednostavno mi se haljina ne dopada".

Mnogi gledaoci emisije su nakon ovoga komentarisali kako je modna policija bila previše oštra prema Elsi, koja je trudna i prelijepa, pa stoga može da nosi šta god poželi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana