Modna katastrofa na Met gala večeri

Agencije
Modna katastrofa na Met gala večeri

Na Met gala večeri koja je održana u Njujorku ni ovog puta nisu izostale velike zvijezde svjetskog džet-seta, kao ni modne katastrofe na crvenom tepihu.

Titula najgore obučene nezvanično je dodijeljena popularnoj pjevačici Keti Peri, kojoj je dizajner Džon Galijano kreirao neobičnu crvenu toaletu, sa velom i metalnim detaljima na glavi.

Njenoj, ali i kreacijama drugih poznatih ličnosti juče su se svi smijali na društvenim mrežama. Najgore toalete sa Met bala koji je održan u ponedjeljak uveče kružile su internetom praćene negativnim komentarima.

Ipak, da ne bi sve bilo tako loše pobrinuo se jedan slavni par koji nije krio zaljubljenost, a njihova elegancija zadivila je prisutne.

Dok su se odabrani gosti okupljali u najraskošnijim odjevnim kombinacijama na crvenom tepihu, popularna pjevačica Dženifer Lopez i njen momak Aleks Rodrigez uspjeli su da osvoje svu pažnju i naprave pravu senzaciju.

Osim što su oduševili zaljubljenim pogledima koje nisu mogli da sakriju Džej Lo i Aleks su ostavili dobar utisak i odličnim modnim kombinacijama.

Oni su bili veoma elegantni, a dok se on opredijelio za klasično smoking odijelo, latino zvijezda blistala je u raskošnoj plavoj haljini čiji su se dugački slojevi najfinije svile vukli za njom.

Tako je ovaj par sve vrijeme bio raspoložen za poziranje pred kamerama, a neprestano su bili nasmijani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana