Moćne i uticajne alfa žene u 2010. godini

Glas Srpske
Moćne i uticajne alfa žene u 2010. godini

One su lijepe, pametne i uspješne, ali takođe imaju i moć da očaraju svakog ko se nađe u njihovoj blizini. Nama običnim smrtnicima se čini kao da ovim zavodnicama "prve klase" nikad niko nije rekao ne.

Bijonse ima tek 29 godina, a već je ikona muzičke industrije. Prodala je preko 100 miliona albuma te je rekorder po broju osvojenih "Gremija" u jednoj noći. Zaštitno je lice "Loreala", Tomija Hilfigera i Armanija, a za svoj rad na filmu "Dreamgirls" nominovana je za dva "Zlatna globusa". Udata je za jednog od najuspješnijih producenata i muzičara svijeta, ali i njega može da zasjeni u svakom pogledu, piše "Askmen".
Druga je Hajdi Klum, koja je u svijet mode ušla kao devetnaestogodišnjakinja i za čas se našla na naslovnicama najprestižnijih modnih časopisa. Zahvaljujući savršenoj figuri postala je i glavna zvijezda "Viktorija sikret" kataloga. Uprkos tome što je rodila četvoro djece i dalje nosi revije donjeg veša, a o njenoj istesanoj figuri se neprestano priča. Osim što dobro izgleda ona je i uspješna poslovna žena.
Već šest godina zaredom Žizel Bundhen se nalazi na vrhu Forbsove liste najbolje plaćenih modela. Njeni ugovori su jedni od najviših u svijetu mode i ne postoji manekenka koja je uspjela tako dobro da unovči svoj atraktivan izgled. Kada je zarada i pojavljivanje u brojnim časopisima i katalozima u pitanju, onda je ona apsolutna vladarka modne industrije.

Poslije odlaska kralja popa Majkla Džeksona, Ledi Gaga je spremna da sjedne na njegov tron. Bez obzira na to šta mislili o njenoj muzici, ona je trenutno vladarka top-lista i to ne može da joj se ospori. Iako ima svega 24 godine, na Forbsovoj listi 100 najmoćnijih i najuticajnijih ljudi u 2010. godini našla se na čak četvrtoj poziciji, odmah poslije Opre, Bijonse i Džejmsa Kameruna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana