Mnogi ne znaju pravo ime Ilde Šaulić: Evo kako se zapravo zove Šabanova kćerka

GS
Foto: Instagram

Ilda Šaulić godinama je na javnoj sceni, međutim malo ko zna njeno pravo ime.

Legendarni kralj narodne muzike Šaban Šaulić iza sebe je ostavio troje djece koju je dobio iz braka sa suprugom Gordanom - Sanelu, Mihajla i Ildu.

Iako je za kratko vrijeme Ilda svojim glasom osvojila publiku, malo ko zna da je njeno pravo ime je Ilduza, arapskog porijekla i znači „srećna zvezda“ i varijanta je imena Jilduza.

Ona je ime dobila po baki Ilduzi Demirović, Šabanovoj majci, od koje je pjevač naslijedio talenat za muziku.

Voljela 30 godina starijeg

Ilda je prije supruga volela muškarca koji je bio 30 godina stariji od nje.

Kako je popularna pjevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovjek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Njihova romansa počela je kada je pjevačica bila u ranim dvadesetim, a trajala je čak 15 godina.

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pjevačica u jednom intervjuu.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić poslije raskida, prenosi Blic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana