Mladen Radulović ima novu djevojku

Glas Srpske
Mladen Radulović ima novu djevojku

Mladen Radulović ne zna za predah, kod njega se nove veze sa atraktivnim ljepoticama samo nižu. Anabela tvrdi da je to ne interesuje i da ga nije vidjela četiri mjeseca.

Njegovo zanimanje je zavodnik. Počeo je od Seke Aleksić, potom uplovio u sentimentalnu bajku sa Anabelom Bukva, bilo je priča o zajedničkom životu, planovima, budućnosti, samo je izostao prsten. Veza se završila, ostao mu je potvrđen status zavodnika.

Djevojka sa kojom sada javno razmjenjuje nježnosti nema oznaku slavna i poznata, ali ima ostale adute kao i prethodne, zgodna i atraktivna i dobra za očuvanje Mladenove reputacije neodoljivog.

Ali ne i kod Anabele kod koje je on završena priča, tako je odgovorila na pitanje da li je vidjela slike Mladenove nove djevojke i dodala:

- Nisam videla njihove slike. On je prošlost i završena priča za mene. Nisam ga videla četiri meseca, ne srećem ga, ne izbegavam susrete sa njim, jednostavno nam se putevi nisu ukrstili. A i nemam šta da komentarišem kada je on u pitanju - rekla je Anabela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana